Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Az elő-szigetelés

előszigetelt légcsatorna

Ahogy az az előszigetelt légcsatorna neve is jelzi, ennek a légcsatornának a különlegessége az előszigetelésben rejlik. De mire is jó az, ha egy légcsatorna előszigetelt? Ez a tulajdonság a hatékonyságában segít, mégpedig igen jelentősen. Elsőként elmondható, hogy a hagyományos légcsatornákkal szemben, az előszigetelt légcsatorna a helyszínen nem igényel szigetelést. Továbbá, a szigetelésének köszönhetően, a hővezető képessége alacsony, a mechanikai ellenállása pedig rendkívül jó. Nem utolsó sorban pedig, az előszigetelt légcsatorna eme egyedi tulajdonsága az alacsony energiafogyasztáshoz is hozzájárul.

0 Tovább

Kérdései vetődtek fel lakóautó bérléssel kapcsolatban? Itt válaszokat lelhet!

Kérdései vetődtek fel lakóautó bérléssel kapcsolatban? Itt válaszokat lelhet!

Már annál a pontnál is kellőmértékeket ölel fel a zűrzavar, amikor a vakáció helyszínét döntjük el közösen barátainkkal, na még ha az utazás módját hozzuk fel témába… A lakóautó bérlés és az így megtett kilométerek egy igen kényes dolog, van, akinek mindennél jobban bejön és van, aki hallani sem akar róla. Mondjuk egy gyors tanács tőlünk az utóbbiaknak, amennyiben még nem próbálta a lakóautó bérlést, megéri adni neki egy esélyt, mondjuk egy rövidebb út keretein belül. Amennyiben jobban megszeretné ismerni a lakóautó bérléssel és úttal járó részleteket, kockázatokat és előnyöket, látogasson el blogunkra, ahol számos vélemény közt lapozgathat, illetve kérdezősködhet is!

0 Tovább

Adria Coral XL 670 SL – Egy valódi élmény

Adria Coral XL 670 SL lakóautó lakóautó bérlés bérelhető lakóautó
Adria Coral XL 670 SL – Egy valódi élmény

Lakóautók közt keresgél, abban már biztos, hogy a luxus kategóriából szemel ki egy példányt, csak még a pontos típus kérdés? Hadd ajánljam az Adria Coral XL 670 SL első osztályú, tökéletes komfortú és a valódi luxus élménynek megálmodott lakóautót. A Citroen mérnökei teljes felszereltséggel látták el azt a modellt, amely parkolónkban vár utasaira. A 2018-as évjáratú bérelhető lakóautó, 161 LE és 2000 ccm büszkélkedhet. Az 5 utazó és 6 alvó helyre alkalmas gépjárműben megtalálható a tempómat, bőr és velúr kárpit, elhúzható sötétítő rolók, Androidos navigáció, 4.5 méteres napfénytető

0 Tovább

HP Elitbook 820 G1 – a sebesség vele teljesül ki

A HP Elitbook G1 most akciós áron vásárolható meg a laptopozz.hu weboldalán, így a jelige most így hangzik; csúcssebességet kedvező áron! Az Elitbook 820 használt laptop biztosan nem fog megakadni, bármilyen igénybevétel esetén sem, erről gondoskodik az Intel Core i7 4600U processzor, mely 3.3 GHz-en pörög, a 8 GB ram és végül de nem utolsó sorban a 256 GB-os SSD háttértár. A videók kiváló megjelenítéséért az Intel HD4400 videókártya felel, melyet 12.5 inches LED HD kijelzőn ad vissza. A HP Elitbook prémium használt laptopban megtalálható a DP port, a VGA kimenet, kártyaolvasó és SRS prémium audió is.

0 Tovább

Lenovo Thinkpad T530 – bármiben számíthat rá​​​​​​​

Lenovo Thinkpad T530

Használt prémium laptopok közt keresgél és nem biztos abban, hogy mire is van szüksége? Önnek tökéletes választás lehet a Lenovo Thinkpad T530, mert ezzel a géppel nem kell kompromisszumokat kössön. Minden területen kiveszi a részét, és egy közepes szintet produkál, így bármihez is kezdjen, erre a prémium laptopra számíthat. A belsejében egy Intel Core i5 3320M dübörög, 8GB ram társaságában, amihez társul a Winchester 320gb méretű merevlemez és az Intel HD4000 grafikus kártya. Ezen felül SRS prémium audióval van ellátva, megvilágított billentyűzettel.

 

0 Tovább

Hasznos cikkek a nagyvilágból

blogavatar

Ezekkel a hasznos cikkekkel igyekszünk minden hétköznapi kérdést megválaszolni.

Utolsó kommentek