Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Használt laptop IPS vagy NT kijelzővel?

használt laptop IPS vs TN kijelző IPS kijelző TN kijelző

Használt laptop IPS kijelzővel

Felmerül a kérdés, mely területeken, mely gyártási technológiával készült kijelzők az előnyösebbek. Teljesen egyértelmű lekövetkeztetést nem lehet levonni, ám az előnyök az idővel, a technológia fejlődésével egyre inkább kicsúcsosodni látszanak. Mi most az IPS és a TN kijelzőket hasonlítsuk össze. A TN kijelzők előnye, hogy nagyobb a képfirssítési rátájuk, ez a játékoknál fontos szempont. Ám az IPS kijelzővel rendelkező használt laptopok, olyan tulajdonságokkal bírnak a TN-el szemben, mint a sokkal nagyobb betekintési szög, a valósághűbb színek és a nagyobb vizuális élmény. A fejlődés úgyszintén az IPS technológia mellett áll, így jobb döntésnek számít ez a gyártási technológiával készült kijelző.

0 Tovább

Hogyan tesztelhet egy használt laptopot? Mutatjuk:

Hogyan teszteljek egy használt laptopot?

Használt laptop vásárlásnál okkal merül fel az emberben a kétely. Vajon megéri az árát? Igaz, amit mond az eladó? Mivel gondolatot mi sem tudunk olvasni, ezért programokat mutatunk, amivel tesztelheti a hardvert és ráláthat az esetleges jövőbeli problémákra. Első lépésként a Windows Névjegyét hívjuk elő, amelyből választ kapunk a laptop főbb specifikációjáról; processzor/videókártya típus, memória mennyiség. Miután jól szemügyre vettük a kijelzőt és nem találtunk hibát, akkor engedjünk utat a PassMark Monitor teszt programnak, ő felfedi a monitor hibáit. Ha Ön ennél tovább menne, járjon vissza, érkeznek még tanácsok. Vagy olvassa tovább az általunk ajánlott hasznos cikket: 

Hogyan teszteljek egy használt laptopot?

 

0 Tovább

Roller Team Zefiro 265 Integral - lakóautó bérlés

Roller Team Zefiro 265 Integral bérelhető lakóautó

Sokan gondolkozunk azon, miként tudjuk még kihasználni az őszben rejlő jóidőt. A következő gondolatok lebeghetnek ilyenkor előttünk: Ma még süt a nap, de mi van, ha hírtelen rossz idő lesz, mire odaérünk? – Ez a feltételezés teljes igaz, de nem kell megijedni, ha lakóautóval tervezzük a kirándulást. Legyen hó, eső vagy jégeső a lakóautó megvég minket az egész utón és bármkor szedhetjük a sátorfánkat, ha nem tetszik az idő vagy a hely. Mind ez mellett a kényelem se marad el a Roller Team Zefiro 265 Integral bérelhető lakóautó mondhatni jobban fel van szerelve mint egy 4 csillagos szálloda! Én és a családom pontosan ebben a cipőben jártunk tavaly, amíg rá nem beszélt minket a szomszéd a lakóautózásra. Egy szó mint száz: Merj belevágni!

 

0 Tovább

Indul a gyerek az egyetemre. Honnan vegyek Dell használt laptopot?

Milyen programokat telepítsünk az újonnan vásárolt használt laptopunkra?

Szerintem mostanság nem csak én voltam, így ezzel a kérdéssel, hanem sokan mások is. Az albérlet után a második kérdés az, hogy honnan vegyek Dell használt laptopot a gyereknek. A kérdés nehéz főleg egy laikus szülőnek. Igaz én optimista szülő vagyok, szóval egyszerűen segítségül hívtam a Google-t, majd beírtam, hogy „Dell használt laptop” és lás csodát egy tucat megbízható webáruházat találtam, ahol garanciát is vállalnak rá. Eddig minden jó, de ott a bökkenő, hogy egyáltalán nem tudom milyen hardverekkel rendelkező használt laptopot vegyek a gyereknek, így kerestem egy cikket, amiben pontosan leírják, hogy milyen specifikációval rendelkező használt laptopot kell venni adott programok futtatásához.

A választásban nekem ez a két hasznos cikk adott segítséget:

0 Tovább
123
»

Hasznos cikkek a nagyvilágból

blogavatar

Ezekkel a hasznos cikkekkel igyekszünk minden hétköznapi kérdést megválaszolni.

Utolsó kommentek